Убрзо приступ родитељима на ”мој есДневник”

Убрзо приступ родитељима на ”мој есДневник”

September 16, 2018 Вести 0

 

У суботу 15. септембра 2018. завршене су обуке и тестирање знања школских координатора које су саставни део пројектних активности за пуштање у рад родитељског модула.

Овим завршним делом обуке и тестирањем знања заокружен је циклус обуке школских координатора за рад у есДневник систему за 649 школа које су од 1. септембра 2018. године и званично у пројекту електронског дневника.
Задњи део обуке укључио је и обуку школских координатора за увођење родитељских налога у Интернет порталу ”мој есДневник”. Овим налогом родитељи ће добити могућност увида у школске извештаје о својој деци.

Родитељи који имају више деце у истој или у различитим школама које су у пројекту електронског дневника, имаће увид у школске извештаје све своје деце користећи јединствени налог.

Налоге ће додељивати школе према оцењујући сопствену спремности за то, а предвиђена динамика је таква да би сви заинтересовани родитељи могли добити свој налог за најдаље месец дана.

Приступом на портал ”мој есДневник” родитељи ће добити увид у све оцене, изостанке, мере и похвале, као и владање свог детета. Оцене ће родитељи добијати са временским закашњењем од 48 часова, док ће остале информације добијати када се унесу у школски електронски дневник.

Сви координатори који су приступили данашњој завршној обуци и тестирању знања су успешно положили.

Сјајни су!  😉

moj esDnevnik – roditeljski nalog za pristup evidencijama učenika

Music: Oxygen by Ogi Sremac