Корисничка подршка

Корисничка подршка

Сва питања везана уз функционисање еПросвета сервиса можете писати на емаил адресу podrska@eprosveta.rs и ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.

Школски координатор

Школски координатор је особа из ваше радне средине. Прво место којег ће наставник да контактира. Право место за решавање било које недоумице или сметње у раду, за све сервисе које пружа еПросвета. Школског координатора можете да потражите лично у школи или да му пошаљете поруку на његову емаил адресу.

Контакт центар

За све Школске координаторе обезбеђен је Контакт центар. Његов задатак је пружање помоћи у случају нефункционисања било којег сервиса еПросвете. Уколико имате питања, недоумице, желите да пријавите сметњу, позовите Контакт центар и наши оператери радо ће одговорити на Ваша питања и пружити подршку за сваку услугу.

Позивни број Контакт центра

Штедимо за све нас! Ради тога смо увели јединствени начин позивања Контакт центра искључиво само за Школске координаторе преко Скyпе налога. Налог преко којег Школски координатори позивају Контакт центар добива се у тренутку приступања школе у сервисе еПросвете.

**

еПросвета корисничка подршка је ту због Вас